Våra tjänster

 

Rådgivning

Vill ni få ordning på er tullhantering med en effektiv logistik i fokus? Tillsammans ser vi då till att ni har en tullstrategi, har rätt rutiner på plats, rätt uppgifter i era system, en god uppföljning och att ni har rätt nivå på er kompetens.

Läs mer


Interim management

När ni endast under ett kortare skede behöver en ansvarig för er tullverksamhet, kanske i en verksamhet under uppbyggnad eller i väntan på en kommande fast rekrytering. Eller om ni behöver göra en koncentrerad punktinsats. Då kan det vara läge att ta in en erfaren konsult för jobbet.

Läs mer om Interim Management by Simplicus

 

Utbildning

Att ha rätt kompetens inom tull kan spara mycket pengar och minskar risken för tråkiga konsekvenser om myndigheterna knackar på dörren. Dessutom ökar nu de formella kraven på din tullkompetens som exportör och importör. Låt Simplicus utbilda dig inom tullområdet.

Läs mer om Utbildning


Upphandling

Att välja rätt partners för tullhantering är viktigt. De skall inte bara göra rätt utan också vara effektiva och till rätt pris och med rätt avtalsvillkor. Det är trots allt du som får sitta bakom galler om partnern gör fel...

Läs mer om Procurement by Simplicus